Πανελλήνια συνάντηση Canyoning 2009

Κατά το διάστημα από 3 έως 6 Ιουλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στη Ροσκά Ευρυτανίας  η έκτη  Πανελλήνια κατασκηνωτική συνάντηση canyoning.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν καταβάσεις σε τεχνικά φαράγγια της περιοχής , river trekking, διαγωνισμός φωτογραφίας και προβολές  φωτογραφιών και Video.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή και Σάββατο αφίξεις κατασκηνωτών.
Καταγραφή  τους στη Γραμματεία.
Σάββατο και Κυριακή   καταβάσεις φαραγγιών.

Σάββατο 8:00 μμ.
Καλωσόρισμα  από την οργανωτική επιτροπή.
Προβολή video του συλλόγου.
Διαγωνισμός φωτογραφίας και απονομή επάθλων.

Δευτέρα 6 Ιουλίου.
Λήξη της συνάντησης .  

Η γραμματεία θα λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή 8 έως 10 πμ και 6 έως 8 μμ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη από τους γιατρούς της διασωστικής ομάδας του συλλόγου μας.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιείται πανηγύρι με όργανα στο εγκαταλειμμένο χωριό Δολιανά, το οποίο απέχει 5 km από τη Ροσκά.  Όσοι επιθυμούν μπορούν να  
διασκεδάσουν εκεί.  

ΔΙΑΜΟΝΗ
Η διαμονή θα γίνει σε αντίσκηνα σε καθορισμένους  χώρους στην περιοχή. Θα υπάρχουν τουαλέτες και καταιονιστήρες (ντους) περιορισμένου αριθμού. Υπάρχει ταβέρνα στο χωριό, η οποία θα είναι ανοιχτή  για κάλυψη των αναγκών σίτισης των συμμετεχόντων.
Δεν υπάρχει mini market στην περιοχή οπότε θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί ότι κρίνετε αναγκαίο για πρωινό κλπ.

Το πρωί της κατάβασης ο υπεύθυνος κάθε ομάδας πρέπει να δηλώνει στη Γραμματεία το φαράγγι της επιλογής τους και τα μέλη της ομάδος. Ομοίως πρέπει να δηλώνεται η επιστροφή τους. Από την γραμματεία θα δίδεται στον  υπεύθυνο κάθε ομάδος πλαστικοποιημένος χάρτης του φαραγγιού που θα επιλέξουν, ο οποίος πρέπει να επιστρέφεται μετά το τέλος της κατάβασης.

Ακόμη θα υπάρχουν οδηγίες για τη διαδρομή και τα μονοπάτια που θα ακολουθήσουν οι ομάδες για την πρόσβαση και επιστροφή τους από τα φαράγγια.
Το κόστος συμμετοχής είναι πέντε (5) ευρώ ανά άτομο, στο οποίο περιλαμβάνεται και πρωτότυπο αναμνηστικό.

Ακόμη θα υπάρχουν αναμνηστικά μπλουζάκια για τη συνάντηση. Το κόστος τους για όσους θελήσουν να το αγοράσουν είναι επτά (7) ευρώ.
  
Οσοι σύλλογοι επιθυμούν μπορούν να προσκομίσουν διαφημιστικό υλικό το οποίο θα τοποθετηθεί στο χώρο της γραμματείας για ενημέρωση των συμμετεχόντων στη συνάντηση. Επίσης οι σύλλογοι μπορούν να αποστείλουν video μικρής διάρκειας το οποίο θα προβληθεί κατά τη διάρκεια παρουσίασης το απόγευμα του Σαββάτου. Τα υπόψη video
πρέπει να αποσταλλούν ζιπαρισμένα έως 28/6 στο e-mail   m.moutsopoulos@yme.gov.gr

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο  διαγωνισμό φωτογραφίας, θα πρέπει να αποστείλουν  μέχρι τρεις (3) φωτογραφίες ανά συμμετέχοντα, διαστάσεων 20 x 30, έως 28-6-2009  στον Μουτσόπουλο Μανώλη, Υψηλάντου 10 Γαλάτσι ΤΚ 111 46 ή στο παραπάνω αναφερόμενο e-mail .  

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες.

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα οριστεί από τον ΕΣΕΦ.

Για τους καινούργιους φίλους του  canyoning, που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση χωρίς προηγούμενη εμπειρία, θα πραγματοποιηθούν καταβάσεις με την εποπτεία μελών του ΕΣΕΦ.

1)    Το Σάββατο  river trekking στον Κρικελοπόταμο, στο ¨πάντα βρέχει¨
2)    Την Κυριακή κατάβαση σε τεχνικό φαράγγι της περιοχής, που θα επιλεγεί αναλόγως των συνθηκών που θα επικρατούν.
 
Στην περίπτωση που οι συνθήκες δεν ευνοούν την κατάβαση φαραγγιού, θα γίνει προς τους νέους φίλους,  εκπαίδευση στις τεχνικές του rappel και ενημέρωση για το  canyoning γενικότερα.
        
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνάντηση να ειδοποιήσουν μέχρι 28/6 στο info@esef.gr ή στα παρακάτω τηλέφωνα για να κανονιστεί ο χώρος, να προγραμματιστεί από την ταβέρνα το φαγητό και  ειδικότερα για τους νέους φίλους για να υπάρχει μέριμνα για παροχή εξοπλισμού.

Για την οργανωτική επιτροπή :
Μαργαρίτης  Βασίλης              6973 352579
Βεντουρή Φραντζέσκα             6977 976000
Μουτσόπουλος Μανώλης        697489526

Tags:

No comments yet.

Leave a comment