Απολογισμός πανελλήνιας συνάντησης Canyoning 2009

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πανελληνία κατασκηνωτική συνάντηση Canyoning για το 2009, που για 6η συνεχή χρονιά οργανώθηκε από τον ΕΣΕΦ.

Παρά τις δυσμενείς προβλέψεις για τον άσχημο καιρό στην ευρύτερη περιοχής της Ευρυτανίας, το πρωί του Σαββάτου, στη γραμματεία της συνάντησης, εγγράφηκαν 70 άτομα, μέλη σωματείων της ΣΟΕ, ενώ στην εκδήλωση παραβρεθήκαν και αρκετοί φίλοι αυτών.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από όλα τα σωματεία της χώρας που δραστηριοποιούνται στο canyoning, και συγκεκριμένα, από τους «ΕΣΕΦ», «ΠΟΑ», «ΕΟΣ ΧΑΝΙΩΝ», «ΠΟΕΦ», «ΧΟΛ ΛΑΜΙΑΣ», «ΣΕΛΑΣ», «ΦΟΣ», «ΧΕΙΡΩΝ» και «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ», όπως επίσης και παρέα μελών της «ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναλήφθηκαν διάφορα τεχνικά φαράγγια στην ευρύτερη περιοχή, όπως της Ροσκάς, του Βαθυρέματος, του Βόθωνα, της Μαύρης Σπηλίας, του Κακαβορέματος, με εντυπωσιακή ποσότητα νερού για την εποχή, λόγω των προσφάτων καταιγίδων, με πάνω από 200 άτομα συμμετοχή, ενώ από τις λοιπές προγραμματισμένες εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν ο διαγωνισμός φωτογραφίας και η έκθεση φωτογραφίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης οι εταιρείες / αντιπροσωπείες εξοπλισμού υπαίθρου POLO AEBE, και ACTIVE POINT, όπου προσέφεραν τα δώρα του διαγωνισμού, τα κατάστημα POLO Center που προσέφεραν τα αναμνηστικά της συνάντησης, το κατάστημα φωτογραφικών ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΥΠΩΜΑ, που προσέφερε την εκτύπωση των φωτογραφιών για το διαγωνισμό, ο ορειβατικός σύλλογος ΕΟΣ Αχαρνών για την προσφορά βιβλίων των εκδόσεων του, ο κ. Βεντούρης για την αποτύπωση των χαρτογραφήσεων των φαραγγιών, και η εταιρεία Sanyo (www.sanyodigital.gr), για την παραχώρηση αδιάβροχής μηχανής για την βιντεοσκόπηση της συνάντησης.

Μαργαρίτης Βασίλειος

No comments yet.

Leave a comment